Katter och katter

Har man en gång skaffat katt, kan man inte tänka sig att vara utan. Katter är beroendeframkallande. laughing  Så känner vi, våra kattungeköpare, medlemmarna i olika kattklubbar och många, många fler.

Tyvärr finns det människor, som lämnar kvar sin kisse på landet, när de själva åker hem till stan. De tror inte ens själva på "att en katt klarar sig alltid". En kattunge växer, den blir hungrig om den inte får mat, den fryser när det är kallt, den blir rädd och skygg om den inte får kärlek. Den har trott på sin ägare och visat både tillgivenhet och tillit.

Det finns en lösning på problemet med "sommarkatter", tror jag. En katt ska kosta minimum 3000kr. Då skulle ingen kisse behöva lämnas åt sitt öde, ensam, hungrig och frusen. Kattägaren skulle ha tänkt efter och är redo att ta ansvar för sitt gossedjur under många år. De ansvarslösa skulle inte skaffa en "sommarkisse". Hundar kostar pengar och vi har, tack och lov, inga "sommarhundar".

Tänk om alla katter finge ha det lika bra som Kajsa och Buster!

 

 
31 mar 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)