Kattfora

Klockan 09:30 - först ska jag förklara rubriken - ordet kattfora. Kanske finns det en försvenskad form, vad vet jag, men som den latinstudent jag är, använder jag den latinska pluralisformen.
Det finns många kattfora på internet, vissa med ”inträdeskrav” andra utan, några faktaunderbyggda andra åsiktsbaserade. Precis som beträffande Facebook besöker jag sällan de olika typerna av kattfora. Jag läser det som kommer per mail men kan inte minnas att jag själv skrivit någor personligt på FB sedan jag skapade min profil (trodde då att jag skulle tycka om FB). Jag tror att vi har olika sätt att söka kunskap och jag är inte främmande för att ställa en fråga i något kattforum, om jag undrar över något och inte lyckats hitta svar på annat sätt. 

Jag har frågat mig själv, varför jag skiljer mig så från de flesta jag känner och har egentligen inget säkert svar men jag tror att den främsta anledningen är att jag tycker att det oftast publiceras, för mig ointressanta, bilder och texter. FB: jag kan inte mobilisera tillräckligt med kraft för att ta mig igenom bilder på mattallrikar, vinflaskor, nya skor e. dyl. Det krävs för mycket av mig, för att jag ska orka leta efter de små guldkorn, som säkert finns. Kattfora: här finns mer intressant, tycker jag men även sådant, som jag direkt hoppar över; var de egna katterna helst sover, om den lilla kattungen har kissat i garderoben, om den vägrar äta blötmat osv. Förvisso gillar jag att läsa sådant också men bara när jag känner den som skriver. 

Den gångna veckan har jag presterat mindre på hela veckan, än jag brukar göra på en enda dag i vanliga fall. Jag är glad över att jag känner glädje i att arbeta men måste erkänna att det varit skönt att bara låta dagen komma utan ”program”. Nästa vecka blir annorlunda och det gillar jag också. Närmast på programmet står: styrelsemöte i Seniornet idag, klubbmästerskapet i Lohärad imorgon. Söndagen blir en ”fixa i lägenheten-dag” - inte städa utan plantera om blommor på balkongen, bära iväg tomma flyttkartonger, sortera ut böcker och sånt. Dessutom ska vi åka till Carin med lite kattgodis, som Tasse gillar. Carin har nyligen opererat höften och naturligtvis vill vi hjälpa henne och vår f.d kisse. På måndag ska Elin och jag spela in två poddavsnitt, tisdag kursstart i Seniornet och sedan går veckan vidare med nya utmaningar. Alla dagar ramas in av katternas frukost och vickning:-), gos och vård.

21 sep 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)