Kattungar

Av alla intresserade kattungeköpare tror jag att jag valt ut dem, som jag helst vill lämna mina småttingar till; dem som motsvarar mina krav och hörde av sig först. Det betyder inte att det var något fel på alla andra som skrev till mig. De, som två veckor framöver ska komma på besök, hörde av sig först och motsvarar de önskemål jag har på den, som ska ta över ”ett av mina barn”. Jag har älskat mina småttingar från den stund de tog sitt första andetag - givetvis var jag med då - tills idag. De kommer för alltid att finns i mitt hjärta. Jag har fortfarande kontakt med många av mina f.d kattungeköpare oxh det uppskattar jag jättemycket; särskilt alla foton jag får på ”mina”missar”. Jag är är oerhört tacksam när jag ser hur mycket karrungarna är älskade. 

Månadens fråga - min erfarenhet är att många gillar att svara på frågor och få veta vad andra tycker. Därför är jag glad över att så många fina intresserade kattungeköpare valt att, genom åren, kontakta mig. Jag skulle ha valt att behålla alla mina småkissar om dessa personer inte funnits, för jag gör aldrig avkall på kvalitén; skulle aldrig sälja för ”att bli av med” kattungar. Jag måste veta att mina småttingar kommer till ett bra hem, blir älskade och får samma status som alla andra i den nya familjen. 

Kattungarnaa är jätteroliga nu. Under natten hände något; som en extra gödning av växter som måste växa fort. Kattungarna började jaga och strida på ett sätt som inte hänt tidigare. De ”småslogs” de men nu ville ingen ge sig.

Jag har suttit med min IPad tillsammans med småkissaran och filat på mina återstoende artiklar till Trasdockan. Jag avsätter så många timmar för katters väl och ve, oavsett om det handlar om huskatter eller raskatter. Ibland känner jag mig som besatt av katter men......... kan man älska för mycket? Oavsett om man har praktisk EGEN NyYTTA av att vara medlem i Ragdollklubben eller ej, skulle jag önska att det funnits fler som tänkte som jag, när

jag skaffade min första ragdoll - MEDLEMSKAPET GYNNAR RASEN. 

20 maj 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)