Fina kattungar men mössan, Peter

Igår kom bilder på både Céline, Kajsa, Buster, Celine och hennes "bror" - jättefina allihop men så kom det också en bild på hela familjen "Peter och Marita". Peter har något konstigt på huvudet. Hoppas bara att "barnen" inte blir AIK-supportrar :-). Alla bilderna, förutom dem från Célines familj, finns längst ner i dagens bloggavsnitt. De är tyvärr för stora, för att kunna läggas in i mitt hemsideprogram. Hoppas på nya "telefonfoton".

Lägenheten är nystädad och då trivs jag. Christine är glad över att hon slipper dammsuga mattorna i hallen och Kinamattan i vardagsrummet. Det är ett näst intill hopplöst projekt. De persiska mattorna är mycket tätt knutna och katthåren tar sig ner mellan knutarna och där sitter de fast, nästan omöjliga att få bort med dammsugaren. Kinamattan är något enklare. Jag borstade mattorna med potatisborsten igår också, precis som varje gång Christina ska komma, och fick ihop en halv kattembarassed.

Det var ett stort material att läsa igenom i veckans Pawpedsavsnitt. Det tog mig flera timmar. Den här gången lärde jag mig mycket nytt, främst om olika parasiter; spolmask, bandmask, rävens dvärgbandmask (kan drabba människor och vara livshotande, sällsynt tack och lov), olika protozoer, kvalster, kattloppor och fästingar. Jag skickade in mina svar på den ena uppgiften. Sammanlagt tog alltsammans drygt fyra timmar. Idag ska jag ägna mig åt den andra uppgiften. 

Nu märks det tydligt på katterna att det blivit kallare. Naturligtvis vill de ut på balkongen efter frukost men de stannar inte ute så länge. Stisse hoppade upp till mig i sängen för sitt "morgongos" och då var pälsen kall. Strax efter kom Stina och slutligen Sandie. Nu ligger de i sängen alla tre. Det är jag glad över eftersom det skulle vara alltför kyligt för mig med öppen balkongdörr, där jag sitter i soffan och ska titta på nyheter.

Alla bilderna är tagna i fel position för att passa mitt program. Jag är urusel på Photoshop och totalt ointresserad både av att fotografera och förbättra bilder men jag ÄLSKAR att titta på fotografier.

 
9 okt 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)