Kattungarnas nya liv

Det blev som ett nytt liv för kattungarna, när de flyttade in i arbetsrummet. De kunde gå ut och in i hagen precis som de ville, kunde sova på "pälsfilten" (som hagen står på och som sträcker sig utanför hagen) och utforska hela rummet. De "travade runt" länge, länge innan de somnade i en hög utanför dörren till hagen. När de vaknade upptäckte de lektunneln och gick in i den. Sandie följde med. Vid 23-tiden serverade Ove dem supé :-) och sedan stängde han in dem i hagen och släckte lampan. Godnattsagan hoppade han över.

På morgonen fixade Ove frukost tll alla djuren. Tyvärr har jag så besvärligt med mina ben på morgonen, så vid den tiden får Ove ingen hjälp av mig. De är så duktiga de små. När de ätit färdigt gick alla tre på lådan. Därefter öppnade Ove dörren till hagen och tre ystra kattungar sprang ut i "det fria".

Vid 13-tiden begav vi oss till Nicke och Anna-Karin för luciakaffe och för att titta på lilla Sissi. Vilken gullig och trevlig kisse! Hon är både nyfiken och orädd, precis som en katt ska vara. Saga är ju också en underbar katt, även hon nyfiken och social. Hon har nu insett att Sissi också ska bo tillsammans med familjen, slutat morra och till och med börjat leka med Sissi. De båda kommer säkerligen att få stor glädje av varandra.

Efter glögg, kaffe, lussekatter, pepparkakor och en skinksmörgås begav vi oss till Bromma zoo. Där köpte vi ny bebismat, Royal Canins "Mother and baby". Det är strykande åtgång på bebisfröna, för Stina älskar dem också. Vi köpte även en "uppsamlingsmatta" (349kr) där den sand katterna har under fötterna, när de varit på lådan, ska fastna. Förmodligen kommer kattungarna också använda de vuxna katternas toalett, när de får gå fritt i hela lägenheten. Utan matta blir det mycket sand på golven. Vi köpte också tandkräm med kycklingsmak och en fingertuta därtill. Tanken är nu att vi ska börja gnugga katternas tänder med kycklingtandkrämen minst en dag i veckan. Alla har fina tänder idag och så vill vi att det ska förbli.

Mitzi väger idag 808g, Titzy 818g och Yatzi 778g. På kvällen fick de vara uppe hos oss i soffan, som vanligt. Vi tog upp dem, när de hade lekt i arbetsrummet en stund; rullat bollar och jagat varandra. De var trötta och Titzy somnade i mitt knä. Han är  varm och mjuk och jag hoppas att han även fortsättningsvis kommer vilja sitta i knä.

Imorgon ska jag visa bilder på Sissi.

13 dec 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)