Kattutställning - inga klasser eller titlar

KATTUTSTÄLLNING - din kisse kommer att gilla det!

Oavsett om din kisse hatar bad och fön eller ogillar domaren som känner och klämmer både här och där, kommer den att tycka att det är helt ok att deltaga i denna utställning.

På Ragdollklubbens hemsida kan du presentera din katt, titta själv hur du ska göra! Här kommer ett utdrag ur inbjudan:

Välkommen till Ragdollklubbens första "Online-utställning"!

I dessa jobbiga tider behöver vi alla hålla humöret uppe och göra det bästa av nuet. Tur då att vi har våra pälsklingar som förgyller vår vardag! Hjälp oss att sprida lite glädje genom att visa alla era vackra ragdolls på denna sida!

Alla katter tävlar i samma klass oavsett ålder, mönster och färg. Domarna på utställningen är medlemmar i styrelsen. Dessa kommer att välja ut 5 vinnande katter, som får ett litet paket på posten. Ettan får dessutom äran att vara månadens nya omslagsbild. De vinnande katterna kommer att presenteras på FB efter tävlingens slut, en per dag.

Du deltar genom att lägga upp ett foto på din ragdoll. Vi vill ha ditt bidrag senast 1/4.

Bildbomba oss nu med era vackra katteri,

-------------------------------------------------------

Det är en stor dag idag; Zinja, Stella, Laban, Zingo, Pyret och Pepsi fyller 1 år idag. Grattis alla "mina" små trollungar! 

25 mar 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)