Kenneth ringde på förmiddagen

Måndagen 18 februari hade jag och katterna besök av Anette och Kenneth. Vi bor i samma stad men på olika sidor av järnvägen, som under många år delat staden i två delar. Beroende på vilken sida av spåren man bodde, tilldelades man förr olika status, har det berättats mig. Den tiden är snart snart helt förbi, särskilt eftersom järnvägen snart ska börja grävas ner och marken ovanför göras till en trevlig grön yta med gångvägar och mysiga ”vattenhål”. Det är åtminstone det jag önskar och har ryktesvägen hört ska komma. 

Anette och Kenneth har haft katt tidigare men har nu varit ”kattlösa” under en tid. Nu har de börjat längta efter en kisse igen och då blivit särskilt intresserade av rasen ragdoll. De hade hittat min lilla uppfödning och var nu här för att få träffa en ragdoll ”live”. Vi ”pratade katt” och jag kände att jag gärna skulle se att en av våra kommande kattungar skulle flytta in hos dem. När Anette och Kenneth hade bekantat sig med katterna och fått svar på sina frågor, beslöt de sig för att åka hem och fundera vidare på huruvida de skulle skaffa katt nu eller först när deras sommarstuga var färdigrenoverad.

C:a en vecka senare fick jag beskedet att de ville vänta med kattköpet. Tråkigt, tyckte jag, eftersom de ”kändes rätt” men många andra, som också förefaller vara/bli bra kattägare har också hört av sig. Ännu har jag inte träffat någon av dem personligen. Det vill jag alltid göra innan jag reserverar en kattunge för någon.

På förmiddagen idag ringde telefonen. Det var Kenneth!!! Han berättade att han och Anette pratat vidare om att skaffa katt och nu ändrat sig. De vill gärna ha en Spinettkattunge ur Sandies kommande kull. Jätteroligt! Snart är de här och c:a tre veckor efter det blir Sissel mamma, hennes andra kull.

När kattungarna är mellan fem och sex veckor är de redo att ta emot besök men de som är intresserade av att köpa en ”Spinettkatt” får gärna höra av sig innan det. Bra för mig att känna till, eftersom jag då vet om jag ska annonsera om ”kattungar till salu” eller inte. De flesta av våra kattungar har fått sina nya hem utan annons. Ägarna har hittat dem ändå :-).

18 mar 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)