Trasdockan

Igår träffade jag för första gången Carina Lindstaf, Ragdollklubbens ordförande. Hon bor på Karlbergsvägen 66, 5 trappor upp UTAN HISS. Om det inte hade varit för att jag skulle få se hennes sex kattungar, hade jag vägrat gå med på att vi skulle träffats där. Jag släpade mig upp med stor möda. Det var det ändå värt. Kattungarna var underbara; jättesöta och orädda. Madeleine Morton, art direktör till professionen, kom en liten stund senare. 

Varken Carina eller jag har arbetat med en tidning tidigare men är vana att formulera oss i skrift. Bra att Madeleine joblat mycket med tidningar. Vi ska nu tillsammans skapa "den nya Trasdockan" och vi började med att diskutera tidningens layout. Vi beslöt att formatet ska vara mindre än tidigare och att vi ska ha en annan logga. Madeleine ska innan nästa redaktionsmöte ta fram flera olika förslag på loggor. Vi ska sedan tillsammans välja ut två till tre av dessa. De ska sedan presenteras för styrelsen, som slutligen avgör, vilken logga, vi ska använda. Vi beslöt också att vi på nästa möte ska bestämma oss för format, papperskvalitet och distrubibutionssätt. Madeleine kommer att kontakta olika tryckerier för att få kostnadsförslag. Vårt mål är att kunna ha vår första tidning klar i slutet av sommaren.

Nästa gång ska vi träffas hos mig (skönt att slippa trappor)! Planen är att jag ska göra en intervju om ett angeläget ämne i vårt första nummer av Trasdockan. Vilket? Det får ni se! Jag ser fram emot det. Visserligen har jag trivts med mitt arbete men jag hade säkerligen också trivts med att vara journalist.

16 maj 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)