Klart bättre idag

Fick min morgonedicin klockan 07:30. Inte ett uns bättre än dagen innan. Försökte tänka att det inte var konstigt. Det var ju mindre än en vecka sedan operationen. Med alla katterna i sängen blir det lite trångt men de har verkligen hjälpt mig med rehabiliteringen. En viktig sak är att räta ut benet så att knävecket ligger plant mot underlaget - absolut förbjudet att lägga en kudde under som stöd. Här behövs ingen sjukgymnast. Det räcker med Stisse! Låna ut honom till knäopererade djurvänner för några hundra per dag. Vilken affärsidé!

Efter frukost återvände katterna till sängen. Stisse lade sig mellan mina ben, nedanför knät. Det gjorde att jag måste sträcka ut benen ett på vardera sidan om honom. Initialt gjorde det ont men smärtan avklingade efter någon minut. Ingen av katterna ville gå ut. De låg hellre kvar hos mig. 

Sandie var den enda, som steg upp och mötte Ove, när han kom hem från tandläkaren. De andra fortsatte sova som tidigare. Den enda skillnaden var att Stisse krupit in under täcket. Själv kände jag mig successivt bättre - hade ont men smärtan var inte lika intensiv. Jag vågade mig på en "långpromenad", från sängen till toaletten, tillbaka till sängen och direkt till fönstret (för att fälla ner persiennen mot solljuset), till sängen igen men hann bara sätta mig på sängkanten innan jag gick ut i hallen för att ta reda på, vad som lät mystiskt vid dörren. Det var Ove!! Tack och lov var det dax för medicin, klockan var 12.

Äntligen har jag gjort bloggen till en egen rubrik och "bra att veta" likaså. Ändrade samtidigt lite på vissa andra sidor. Allt detta kom sig av att jag fick ett mail från en tjej, som funderade på att köpa katt. Insåg att hon visste mer om, vad som stod på hemsidan, än jag kunde minnas. Det var läge att "läsa på sig själv", korrigera inaktuella saker o dyl.

Skulle duscha på kvällen. Lindade in benet i Glad pack. Smidigt och bra, fäste direkt. Lutade mig tillbaka efter proceduren för att hämta kraft till tvagningen. Plötsligt gjorde det ordentligt ont på undersidan av låret, så ont att jag ryckte till i det onda benet. Tittade ner mot mitt knä. Där stod Stisse. Om han ville inspektera såret eller bara ta bort bandaget, vet jag inte men ont gjorde det.

Medicin om 20 minuter och till dess ska jag läsa Expressen, som Ove köpt. Bara en katt i sängen. Tjejerna har lämnat sovrummet. Gissar att de är tillbaka, när jag vaknar.

8 feb 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)