Klubbmästerskapet

Jag lämnade Gjuteribacken vid 10-tiden i lördags och strax efter det begav sig Ove till Lohärads bygdegård med bil. Jag hade kommit ihåg att skicka med honom fem böcker med fantastiskt fina bilder på och presentation av olika kattraser - en gåva som Royal Canin bidragit med till vårt lotteri. Likaså hade Carina skänkt sin bok, "Hur tänker din katt" som ett av priserna. Min bok håller jag hårt i :-). Jag hade istället tiggt till mig sakerna från Bromma zoo (som jag berättat om tidigare).
Lotta och Sissel var redan där. På ett klubbmästerskap kan man inte ta några titlar, det är bara den egna klubbens katter, som ställs ut och utställningen är väsentligt mycket "än på en utställning, där katterna kan få certifikat. En annan skillnad mellan vanlig utställning och klubbmästerskap är att det i allmänhet går lugnare till och därmed är ett klubbmästerskap en utmärkt första utställning med färre katter. 43 katter var anmälda i lördags. Maria, Ann och Karin var huvudansvariga och hade ordnat en väldig trevlig lördag, har jag fått veta från många håll. Allt fungerade bra hela dagen. I mitt tycke var burarna för små, vad katterna ansåg vet jag inte - kanske borde skickas en enkät till dem, :D.
Inser att jag även idag "ligger en dag bakåt i". Jag är sällan trött men idag är jag det.

 
30 maj 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)