Klubbmästerskapet närmar sig

44 katter anmälda och förberedelserna har pågått sedan ett par månader tillbaka. Från början var det spridda och glesa insatser men de ansvariga på plats, Maria och Ann, har lagt mer och mer arbete ju närmare mästerskapet vi kommit.

Det är mycket att tänka på innan dörrarna till utställningen öppnas, därför är det bra om arbetet kan delas upp på fler än Ann och Maria. Carina har skött annonseringen på hemsidan, själv har jag ”tiggt” priser till vårt lotteri. Kattbox har bidragit med en låda, sådan som prenumeranterna får månatligen, dvs en box med fina kattleksaker och annat kattrelaterat. Jag kommer att skänka en fin bok från Världsnaturfonden - en bok jag fått i egenskap av medlem. Jag ska också skriva till Anna-My, min jättefina kontakt på Royal Canin, och höra om hon har något trevligt att bidra med.

Jag är så glad för alla härliga människor jag lärt känna genom katterna; inte enbart genom Ragdollklubben utan också i mitt arbete med Trasdockan och Prata Katt. Jag tänker på Sara, som är klubbens veterinär, på Anna-My, på Irene och Peo på Bromma zoo. Jag vet att jag även är välkommen med eventuella frågor till flera andra, som direkt eller indirekt arbetar med katter; Bo Söderström, forskare, Marita och Bertil, Sagatun kattpensionat, Sara Siverman, foderkonsult och föreläsare m. fl. Alla dessa delar mitt stora kattintresse.

Att Ragdollen alltid vill vara med där det händer saker är tydligt på bilderna, där rörmokarna Saphir och Blue hjälper matte att rensa avloppet :-).

 
16 sep 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)