Kollade hela kvällen

Magnus hörde av sig igår och bad om en kopia på veterinärbesiktningsprotokollet. Självfallet vill jag hjälpa honom så mycket jag förmår. Jag har, som jag skrivit tidigare, en ”kattpärm”. Den börjar för övrigt att bli full och när nästa kull kommer tänker jag starta en ny. Jag tog fram pärmen och började bläddra bland alla kattungedokument. Först två timmar senare ställde jag tillbaka den på dess plats. Det kan låta mycket och det tog mycket längre tid än jag trodde att få alla papper i bra ordning (jag har en ovana att ofta göra arbeten långt mer tidsödande än jag först tänkt). 

Jag skapade ett helt nytt system i pärmen men den främsta förklaringen till att det tog så lång tid var att jag kollade alla katterna i SVERAKs ID-register och började läsa på de olika besiktningspapperen och minnas de små liven; började tänka på hur bra kattmammorna tog hand om dem, hur fint de utvecklades från helt hjälplösa till att sex veckor senare försöka ta sig ut ut bebishagen, hur förväntansfulla blivande ägare besökte dem och hur de efter tolv veckor hämtades hem till sin nya familj. 

Det var jättebra att jag gjorde ID-kollen, för två katter fanns inte registrerade. Jag funderade en stund över vari felet kunde bestå men bestämde mig för att det egentligen var ointressant och att jag istället skulle lägga energi på att felet skulle rättas till. Idag har jag kontaktat dem det gäller och jag ska tala med SVERAK och höra, om jag helt enkelt kan upprätta en ny Ägarändring. En av ägarna var Jens, som ”ärvt” Smurf. Vi hade ett trevligt samtal och om det berättar jag imorgon.

Hade tänkt visa bilderna på Ninni och Nicko, när de ligger och håller om varandra. Tyvärr är detta utomordentligt dåliga program gjort så att man nästan bara kan ta foton, om man håller mobilen och kamera som ”som en kamera”. Tyvärr kan jag alltså inte visa dem.

11 jan 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)