Komma i form

Stina är en väldigt bra mamma och hon älskar att ha bebisar, särskilt när de är riktigt små. Då ligger hon i bolådan hos dem hela tiden med undantag för de korta stunder, då hon äter eller går på lådan. Kattungarna är nu snart sex veckor och börjar vara väldigt livliga och det märks att Stina ibland blir lite trött på dem. Hon ser lite tufsig ut nu, trots att hon är tämligen nykammad. Det tar på att ensam föda upp och fostra tre små busungar. Pälsen har inte samma fina lyster, som innan småttingarna. När barnen flyttat, ska vi bada Stina. Hon kommer inte att direkt njuta av badet men efteråt blir hon så fin. Jag har inte berättat om badet för henne, för då skulle hon oroa sig över det   :-). Sedan dröjer det inte länge förrän hon kommer i form igen. Ren päls och bra mat kommer att "göra susen".

Kattungarna åt frukost tillsammans med Ove imorse. De tuggade duktigt i sig minstingfröna och gick sedan på lådan. Efter det rumsterade de runt i arbetsrummet för att en stund senare lägga sig i en hög på den mjuka filten utanför hagen. De somnade nästan direkt.

Klockan 17 kom Carin. Taxi var beställd till 17:10. Den var 10 minuter försenad. I sällskap med en far och hans dotter åkte vi till David bagares gata, där de steg av. Själva fortsatte Carin och jag till Cirkus, där vi såg (och hörde) "Kristina i Duvemåla. Föreställningen utföll till belåtenhet och taxibilen kom punktligt klockan 23.10.

Medan jag var borta fick kattungarna springa fritt i lägenheten, sedan Ove kommit hem. De sprang, precis som igår åt var sitt håll mest hela tiden. Nu sover alla katter och själv ska jag göra detsamma.

Sissi är både trygg och trevlig. Hon ville direkt ligga i famnen, när Ove och jag var hemma hos Nicke och Anna-Karin.

 
17 dec 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)