Goda vänner, gemensamt intresse

Det blev inget skrivet på bloggen igår och skälet till det är att Carina och jag började förbereda nästa nummer av Trasdockan igår och då går jag ”all in”, om det populärt kallas. När Carina och jag träffas och börjar planera kommande tidning har vi alltid temat klart och så var fallet även igår. Som alltid hade vi ett givande möte med massor av nya idéer, som vi ska förverkliga. När är svårt att säga, för vi måste få hjälp av Hampus, som hjälper oss med hemsidan. Carina ska snarast boka tid och sedan hoppas och tror vi att våra medlemmar ska bli flitiga besökare på sidan. Det är vårt mål!!!

Det är så viktigt att vi vet vad våra medlemmar tycker och vill. Själv var jag medlem i Ragdollkluben i fem år, innan jag började engagera mig. När jag gick med i klubben var det främsta skälet att jag ville gynna en klubb, som jobbade för rasen. Eftersom jag upplevde att mycket lite verkade hända på hemsidan, upphörde jag nästan helt att kika på den. 3-4 gånger per år handlade det om men 2015 råkade jag ”titta in” precis när klubbens nya ordförande, Carina, sökte någon som var intresserad av att vara med och återuppliva Trasdockan, klubbens nedlagda medlemstidning. Yes, sådant gillar jag! Sedan gick allt fort. Jag tillfrågades om jag ville gå med i styrelsen - absolut, jag gillar föreningsliv - och på årsmötet 2015 blev jag invald.

Pennan (i mitt fall paddan) ger massor av möjligheter, om den förvaltas väl. Mitt mål idag är detsamma som när jag började arbeta i styrelsen. Jag vill ha en ”levande” sida, där nya inlägg presenteras ofta. Jag vill skapa en ”vi-känsla”, att det känns som att träffa gamla kompisar när man går på utställningar. Jag vill att medlemmarna ska bli nyfikna på, om något nytt hänt/kommer att hända. I höstas träffades ett glatt gäng på en trevlig restaurang. Alla beställde mat och dryck i sin egen smak och betalade ur egen kassa. Jättetrevligt och...... det är något som går att fixa runt om i hela ladet. Det enda som krävs är vilja och att någon hör av sig till Carina eller mig, så hjälper vi till att annonsera på webben och (beroende om det passar i tid) i Trasdockan. Sedan är det bara att anmäla sig till den som håller i anmälningarna och ringer till restaurangen och bokar bord.

 

9 jan 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)