Konsten att leva rätt - gör som katten!

Del 2: (av Linda Skugge). 

Katten:

*älskar sig själv.

*har aldrig tråkigt.

*har alltid koll på läget.

*har aldrig bråttom.

*har aldrig ångest.

*har inga problem med att vara ensam.

*bestämmer själv vem som får klappa den – och när.

*lyder inte.


Om (ute)katten inte trivs hos sin ägare flyttar den sonika in hos någon annan.

Dessutom hjälper katten dig att snygga till det hemma. Den puttar helt enkelt ner de prylar som den inte tycker pryder sin plats eller står ivägen.

Genom att hela tiden putta ner den där kastanjen, kotten eller den där asfula gamla brevpressen som du tror att du måste spara, bara för att det vore elakt att kasta något som tillhört en död släkting, berättar den att det är dags att rensa.

Och det fina är att katten ger sig aldrig, den kommer fortsätta putta tills hemmet är tömt på alla stressande grejer som stjäl fokus.

Vad väntar du på? Adoptera en katt redan i dag och börja ditt nya minimalistiska stressfria liv.

Att bli väckt av ett par killande morrhår är dessutom rätt fantastiskt. Även om klockan är fem.

----------------------

Precis som Linda Skugge tycker jag att vi har mycket att lära av våra katter; inte minst att glädjas åt det lilla i tillvaron. Idag, efter att ha varit utan "tandfrön" sedan ett par dagar tillbaka, köpte Ove Royal Canins "Care Oral". Oj, så lyckliga de blev!!! Den här typen av foder har hållit den fula tandstenen borta och vi slipper dåligt samvete för att vi inte borstar katternas tänder. Det absolut bästa är säkert att vänja den lilla kattungen vid tandborstning men det blev aldrig av här. Om det känns igen - köp "tandfrön"!

 

                                                    

 

2 jan 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)