Konstituerande möte i Ragdollklubben

.I tisdags hade vi det första styrelsemötet i Ragdollklubben efter årsmötet. Det ska bli ett nytt spännande år med många nya styrelsemedlemmar. Carina, som varit ordförande de fyra senaste åren, har valt att avgå för att nu istället fortsätta sitt arbete i styrelsen som suppleant. Carina och jag har nu arbetat tillsammans i nära fyra år med Trasdockan och vår plan är att fortsätta åtminstone ett år till, kanske mer. Vi har hittat ett sätt att jobba, som gör att arbetet går väldigt smidigt; vi lär oss hela tiden mycket (eftersom vi ju själva måste läsa på) och har fått många uppskattande kommentarer om tidningen. På styrelsemötet utsågs personerna till de olika posterna men Carina och jag nöjer oss med tidningen och att hjälpa till lite här och där v.b. 

Igår blev det äntligen av, vi vägde Sandie! Hon äter ju, som jag skrivit tidigare, otroliga mängder! Maten och de kommande kattungarna gör att hon ökat 980 g sedan hon besökte Malte i Uppsala i februari. Om inget oförutsett inträffar har vi nyfödda kattungar här inom två veckor :-).

Medan jag undervisade ”mina” pensionärer på Seniornet idag åkte Ove till Zoo.se. Mina elever börjar nu knäcka koden till hur man ska tänka för att kunna använda en dator och därmed förenkla sin tillvaro.

Två nya, fina kattlådor står nu på samma plats som de gamla. Katter gillar ju inte några som helst förändringar men så här långt har det inte varit några problem och hela gänget verkar ha godkänt de nya toaletterna. En nyinköpt nappflaska står i ”kattskåpet” tillsammans med en oöppnad burk mjölkersättning (som jag hoppas vi slipper använda). Imorgon ska jag bädda åt den lilla kattfamiljen och sedan är det bara att hoppas att allt går lika bra som tidigare gånger med både förlossningen och allt annat med ”mamma katt och hennes kattungar”. 

Om någon till äventyrs skulle ha missat det, vill jag säga att jag älskar mina katter och är dessutom mycket lycklig över att de fungerar så bra tillsammans. Ragdollen är mycket sällskaplig och om möjligt vill den ha en annan kisse till sällskap men det går även bra med en hund. 

Jag ör ofta ovän med .nu, som min hemsida är skapad i. Nu t.ex går det inte att lägga in bilden på min lilla kattfamilj, när den tar en förmiddagslur. När sidan fått vila, brukar programmet fungera igen, så bilden kommer imorgon.

15 mar 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)