Konstituerande styrelsemöte

Lite kattjobb blir det mest varje dag  men varken för mycket eller för lite. Katter är ju mitt stora intresse och det är sällan jag känner mig tyngd av mina åtaganden. På dagens "Att göra katt-lista" stod att årsmötet skulle slutföras och skickas iväg till Carina. Det ska justeras av två andra medlemmar, som var på årsmötet men Carina får det först för genomläsning och eventuella synpunkter/tillägg. Därefter ska det skrivas ut, läggas i kuvert med frimärke och åka vidare med traditionell post för underskrift. 

Det är dags att börja fundera på vilken av killarna, som ska sättas på foder. Jag tycker mig se att båda håller för både avel och utställning men jag lutar åt att behålla Truls hos fodervärd. Det är flera som visat intresse för att ha en katt på foder men innan jag vet, hur kattungarna utvecklas, har jag inte velat bestämma något med någon utan uppmanat dem, som fortfarande är intresserade att läsa på bloggen och höra av sig igen, när jag vet lite mer. Det tycker jag att jag gör nu. De som ska köpa en kattunge, ska komma 11:e resp. 12:e mars på ett första besök. Veckan efter vore lagom att träffa den blivande fodervärden. Därför är det lagom att höra av sig nu, om intresset kvarstår, så kan vi bestämma datum och tid. 

Kattungarna är nu precis så gulliga och roliga, som kattungar kan vara. Nu kan de både springa, hoppa och slåss. De är också intresserade av vippor men har ännu inte börjat attackera dem, utan sitter och koncentrerat följer dem med blicken. Jag hade tänkt fotografera småttingarna ikväll, när de fick springa fritt på golvet men det får bli imorgon. Ove hade öppnat dörren till hagen medan jag var upptagen med styrelsens konstituerande möte och de hade varit ute och gått och sprungit i vardagsrummet en lång stund, när styrelsemötet var slut. De gick självmant in i hagen till Sandie och började inta kvällsmålet. Sedan blev de "tvärtrötta".

Vi har fått tre nya medlemmar i styrelsen och det kändes som det är kvinnor med ambitioner - alla seriöst beredda att arbeta för klubben. Det är också väldigt roligt att de inte kommer från Stockholm. Carina och jag har jobbat hårt för att få till stånd aktiviteter på andra platser än Stockholm. Nu har vi fått en styrelserepresentant i Umeå och en i Härnösand och hoppas de vill "dra igång" något kul på sina respektive hemorter. I stort sett alla aktiviteter som klubben anordnat har varit i Stockholm, så länge jag varit medlem. I år kommer vi att arrangera kursen "Avel med framgång" i Borlänge, "Kattsex" i Skåne och förhoppningsvis också något i norra Sverige. 

Flinga arbetar numera som sekreterare i Västerås men hur är det egentligen med arbetsmoralen, Flinga?

 
21 feb 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)