Mat, årsmöte, "gamla" arbetskamrater och katter

Varje morgon serverar Ove frukost till katterna. För att Stina inte ska äta för fort, måste han övervaka henne. Om hon får äta i den takt hon vill, kräks hon alltid upp maten. Sandie brukar alltid vara hungrig på morgonen men Stisse ville inte ha någon frukost idag. Han hade säkert ätit frön under natten.

Ikväll skulle vi egentligen ha kammat alla kissarna men det får bli imorgon istället. Vi kom nyss hem från föreningens årsmöte och mötet tog verkligen på krafterna. Många i föreningen har bott här sedan huset var nybyggt. De är idag mer än 70 år gamla och det märks tydligt på våra möten. Nej till alla förslag om förändring! Visserligen finns det tanter, som är 25 år och tjejer som är 80 men i vår förening är alla över 70 år tanter respektive gubbar. Inga nya idéer här inte - information i pappersform, nej till hemsida osv. Mitt hopp står till de unga människor, som flyttat in under året och att de äldsta i styrelsen kommer att flytta till ett för dem mer anpassat boende.

Igår skrev jag inget på bloggen pga att jag hade besök av två gamla arbetskamrater från förlossningen, Ulla och Monica. Det var jättetrevligt. Vi åt mat, drack vin och "pratade gamla minnen" från Södersjukhuset. Stisse ville vara i centrum som vanligt. Konstigt nog var Monica lite rädd för honom trots att hennes dotter, som är djursjuksköterska, har både hundar och katter. 

Nyss fick jag ett mail från Madeleine (från Ragdollklubben). Hon berättade att hon nu både gjort några förslag på logga, som hon ska ta med, när vi ska träffas om en vecka. Hon har också varit i kontakt med några tryckerier. Imorgon ska jag kontakta ägarna till Årets katt och be om förslag på datum för, när jag och Carina kan träffa någon av dem eller båda för fotografering och intervju. 

Nu ska jag gulla lite med Stisse, som ligger bredvid mig på soffans armstöd. Det blev sent igår kväll, så jag ska snart lägga mig och läsa en stund innan John Blund kommer.

19 maj 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)