Kul att kunna bjuda på förhandsvisning

Poddavsnittet från Java Whiskers kommer att publiceras på torsdag men filmen därifrån går att se redan nu. Den ligger på Instagram>Prata Katt. Det allra roligaste är naturligtvis att göra ett personligt besök (Surbrunnsgatan 48) men det kanske inte är så lätt för er, som inte bor i Stockholmsområdet. Serveringen var inte igång när vi var där men det var ändå ett mycket trevligt besök; vi blev väl bemötta av både ägarna och de katter som var på plats. Jag tror även att Jon, en av ägarna, uppskattade att vi var där. Han hörde av sig igår kväll och undrade, om han får använda vår film i marknadsföringssyfte. Kul - givetvis får han det.

Redan igår hade jag tänkt publicera en bild på Sandies bröstvårtor för att få höra från andra, huruvida färgen vittnar om dräktighet eller ej. Själv är jag usel på att avgöra det enbart med ledning av kulören. Förhoppningsvis kan någon annan hjälpa mig. Några bilder blev aldrig tagna, för plötsligt drabbades jag av en låsning i ryggen. Denna gjorde det omöjligt att sitta kvar i soffan. Med stor möda tog jag mig till sängen oförmögen till annat än att försöka hitta en kroppsställning som skulle avaktivera smärtcentrum. Detta är förklaringen till att inget blev skrivet på bloggen igår. Fotograferingen är uppskjuten tills imorgon.

Som många vet är Tasse, Stisses halvbror, min allra första raskatt. Han bor sedan länge hos Carin i Solna men alltsedan han flyttade har Ove och jag haft kontakt med honom och Carin. Om Tasse fortfarande känner igen oss är ovisst men det verkar iallafall så. Igår var Ove på en kort visit hos dem. Han hade hjälpt Carin med att handla kattgodis och några andra småsaker, eftersom hon har problem med att gå ut i det här väglaget.

Det är fortfarande vinter, så katterna borde inte fälla så mycket hår som de gör. Vi köper klädulle efter klädrulle eftersom våra kläder - efter bara en liten stund tillsammans med katterna - är fulla av katthår och därför behöver rollas. Är detta ett resultat av den pågående miljöförstöringen?

 

10 feb 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)