Kunskap

Imorgon är det dags för nya inspelningar till podden. Vilken tur - skriver det igen - att Elin och jag bor så lägligt till för varandra. Med tvärbanan tar det 25 minuter och eftersom vi båda bor så nära spårvagnen går knappt någon tid alls åt till att gå till och från hållplatserna. Jag kommer att lämna bostaden c:a klockan 16 för att vara hos Elin en halvtimme senare. 

Det är roligt att lära sig nya saker och det är det Elin och jag ska prata om i det första avsnittet vi spelar in imorgon. Jag skulle önska att det funnes fler veckoslutsutbildningar men jag gissar att efterfrågan är skral, eftersom jag inte varit på så många. De kurser jag gått av den typen har alla varit arrangerade av en SVERAK-ansluten kattklubb eller en rasring; t.ex. tandhälsa, avel med framgång och kattsex. Det finns, enligt min uppfattning, väldigt få mer omfattande utbildningar men de som erbjuds kan jag varmt rekommendera. Jag talar då om SVERAKS diplomeringsutbildning och PawPeds kurser. Jag har inte gått den tredje och sista delen av de tre PawPeds erbjuder men planerar att göra det så småningom. De sträcker sig över några veckor och är väldigt lärorika och trevligt upplagda. Efter två års väntan fick jag erbjudande om plats i augusti i år men tyvärr var jag tvungen att tacka nej, eftersom jag då precis antagit erbjudandet om att leda datakurserna i Seniornet och fann att det skulle ta väldigt mycket tid och det finns ju även annat jag vill göra :-).

Idag skickades Trasdockan ut och ännu en tidning har tillkommit genom min och Carinas försorg men inte enbart. Utan vår fina AD, Karin, hade vi inte haft någon tidning alls idag.

Mitt lilla mysbarnbarn Tor har fått en sittpuff och han ville visa farmor den. Visar Tor imorgon, då betalningen för nästa 12-månadersperiod för hemsidan går igenom.

17 dec 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)