Kvällen

Utställningen stängde klockan 18 men panelen var inte riktigt klar. Ove och jag satt kvar tills alla katterna var bedömda men många hade lämnat sina platser för att, tror jag, förbereda sig inför middagen på kvällen. Förberedelserna bestod i både dusch och drinkar, har jag förstått :-).

Hur många som deltog i middagen på Scandic Grand (där vi bokat rum) vet jag inte men många var vi. Tanken var (stod i bekräftelsen) att alla skulle samlas i baren en halvtimme innan middagen men ansamlingen blev för stor, så vi slussades en trappa upp, där restauranten låg. En liten, liten, liten förrätt serverades till alla utsvultna utställare men den som väntar på något gott....osv. Huvudrätten var verkligen god; grillat kött med potatisgratäng, mums! Under middagen presenterades Årets katt (och de var väldigt många) och detta förevigades av en fotograf. Jag gissar att detta kommer att gå att se på Nerikes kattklubbs hemsida så småningom.

Är det rätt att kattdomare får ställa ut sina katter? Frågan uppstod och diskuterades i en liten grupp på plats. Hur jag ställer mig i frågan vet jag inte riktigt (ovanligt för att vara jag). När jag lyssnar på argumenten mot, kan jag se att det ligger mycket i dem. När jag lyssnar på argumenten för, känner jag likadant. Som tur är är detta ingenting jag behöver avgöra. Tänkvärt är det iallafall.

Efter en sen frukost begav vi oss till tågstationen för att åka hem. Än en gång påmindes jag om hur bra det är att bo i Sundbyberg. Tåget stannade här och fem minuter senare låste jag upp dörren hemma. Skönt att vara hemma men det kändes märkligt, fel helt enkelt, att inte mötas av våra ljuvliga kissar. De fick stanna till måndag förmiddag på sitt ”hotell”. 

 

23 jan 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)