Lång dag

Klockan 07:15 kördes jag till operation. Samma utomordentliga bemötande som förra gången. Det skulle egentligen inte vara något att nämna, för min erfarenhet från tidigare sjukhusvistelser har alltid varit goda men efter en vecka här blir jag förvånad över korrekt bemötande. Jag är en vän av innovationer men måste tillstå att jag inte välkomnar att mer än 60% av  sjuksköterskans arbetstid åtgår till dokumentation och muntlig rapportering. Sjuksköterskan är arbetsledare och bör personligen bilda sig en uppfattning om de patienter, hon ansvarar för. Hon bör också se underställd personal i arbete för att vid behov kunna iinformera och vägleda. 

Jag var tillbaka på avdelningen klockan 17:40. Det går inte med ord att beskriva, hur tacksam jag ör gentemot narkosläkaren. Jag hade uttryckligen sagt att jag endast i nödfall ville sövas. Den bedövningsform som vanligtvis används vid knäoperationer är en ryggbedövning, som kallas spinal. Den håller c:a fyra timmar. Eftersom det var ovisst, hur länge denna operation skulle dröja, kompletterade dr. Claes, med en annan ryggbedövning, epidural. Det innebar att han lade in en smal slang i ryggen och i den får jag nu min smärtlindring. Tack Claes! 

Oves dag var något lugnare, eftersom han inte skulle hälsa på mig. Han hade arbete nog hemma ändå. Kattungarna fortsätter att öva sina färdigheter och imorse följde kattungarna med sin mamma och lärde sig "tidig väckning" av jourhavande personal.

11 maj 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)