Långt till golvet

På på Löwenströmska kunde man köpa med sig hjälpmedel, som man kunde ta med hem. De kostade 100kr/st. Själv köpte jag med en griptång, en strumppådragare och en sittdyna. Huruvida jag behöver dem, vet jag inte men nu finns de iallafall här. Idag trodde jag att jag skulle behöva använda griptången, när jag skulle ställa ner katternas matfat. Med ett stelt ben är det långt ner till golvet. Jag rullade fram rollatorn till matplatsen men plötsligt verkade det inte så svårt att sätta ner matfatet. Jag böjde mig framåt och insåg att jag ju har god böjningsförmåga i höftleden. Inga problem att ställa ner maten utan hjälp av tången. Hurra!

Katterna lade sig i sängen direkt efter att de ätit och varit på lådan. Inte ens Stisse steg upp när Anna, arbetsterapeuten, ringde på dörren. Hon levererade en duschstol med rygg- och armstöd inklusive en skön kudde att sitta på. Den placerade hon framför TV:n och det kändes fint att kunna sitta på en riktig stol med handtag, som gjorde det lätt att både sätta sig och resa sig upp. Kanske är stolen inte så bekväm men Stisse tyckte det, för på eftermiddagen tog han den i besittning.

Dagen är snart till ända utan att någonting särskilt hänt. Ska läsa en stund medan jag väntar på John Blund.

10 feb 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)