Lat dag

Katterna väcker oss aldrig men är vakna och märker, när vi börjar vakna, för oftast sitter de beredda att springa till köket för frukost, så snart vi öppnar ögonen. De har anpassat sitt sovmönster efter oss (fast vi sover ju förstås inte på dagarna som de gör). Trots att de inte kan berätta med ord, vet jag att de är lyckliga. De är aldrig på dåligt humör, vilket de visar med den glada svansen, de spinner och vill alltid vara i närheten av oss. 

Idag har jag inte uträttat någonting - inte ens lagat mat, för som vanligt finns massor av mat över på juldagen. Jag har läst, skrivit och tittat på TV. Det är inte vanligt med så lata dagar men kanske behövs ibland dagar utan ”program”. 

Fick nyss ett mail från Björn, kursledare i Seniornet. Han berättade att han varit på, som han skriver, ”70-talssemester” - med tillgång till varken internet eller mobiltelefon. Jag skulle inte vara odelat förtjust. Det är lätt att gå framåt men svårare att gå bakåt.

Ninni och Neo var julaftonsfina även i år och Elin skickade de här bilderna idag.

God fortsättning!

 
25 dec 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)