Lat och regnig söndag

Vilket väder! Turligt nog fanns inga utomhusaktiviteter inplanerade för dagen. Det enda som "stod på programmet" var ett besök hos greven, greve Frasse af Tassen, som Tasse numera heter. Karin ringde igår och berättade att hon har problem med "tekniken", hennes iPad levde sitt eget liv. Jag gav henne rådet att starta om plattan och när jag kom, fungerade den. Min erfarenhet är att omstart nästan alltid löser alla problem. 

Tasse kom direkt och mötte mig och strök sig mot benen. Det är så roligt att träffa honom och se att han stormtrivs. Han är viktig för Karin och hon för honom. Hela tiden ville han vara med. När vi satt i köket var han där och när jag försökte komma tillrätta med datorn i sovrummet, följde han med dit. Tyvärr lyckades jag inte lösa datastrulet och förstår inte heller, hur det kan vara möjligt att läsa mail på den men inte kunna nå t ex Google (då kommer ett meddelande om att internetuppkoppling inte fungerar). Jag provade att dra ur internetsladden en stund, samma meddelande. Karin har betalat för support på Elgiganten, så problemet får lösas med hjälp därifrån. Istället gick vi igenom en del på IPaden; ta bort flera meddelanden samtidigt istället för en i taget, hitta mail hon skickat, sökfunktionen i "mail" och en del annat. Innan jag gick hade Karin också köpt en bok från Ad Libris. Efter ett par timmar hos Karin kom Ove och hämtade mig, så jag slapp gå i ösregnet. 

Ingen av katterna kom och mötte mig, när jag kom hem. Alla sov. Undrar om katterna påverkas av gråväder. De ville inte heller vara ute på balkongen, där det för övrigt blev imma på fönstren, när vi öppnade balkongdörren. Var är försommaren?

17 maj 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)