Äta-sova-busa

Kattungar, förresten vuxna katter också, sover väldigt mycket, en kattunge c:a 16 timmar per dygn. Den vakna tiden är desto mer aktiv. Så snart de slår upp sina vackra, blå ögon, serverar jag dem bebisfrön. Eftersom Stisse äter upp kattungematen, om jag inte övervakar måltiden, kan småttingarna inte få ha sin mat stående framme. Är de är nyvakna och inte hunnit börja slåss, brukar de vilja äta. Yatsi är fortfarande mest intresserad av Stinas mat men på morgonen går det hyfsat med fröna. 

Vid 14-tiden kom Mitzis nya mamma Carina, hennes mamma Åsa Och son Love. Vilken fin liten kille! När han var här fick kattungarna mycket bra motion. Love lekte mycket med dem men på ett varligt sätt. Mitzi kommer att få det jättebra. 

Efter kvällssovstunden vaknade tre jättepigga, energiska och lekfulla kattungar. Jag serverade inga frön den här gången, eftersom de fått blötmat för kattungar innan de klättrade upp i trädet och somnade. Så här går deras dagar alltså: sova, äta och busa. 

29 dec 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)