Leksakerna kommer väl till pass nu

Som jag berättade igår, var Ove och jag på besök hos Lotta igår. Hon hade ordnat en stor och fin avgränsad yta i ett hörn i lägenheten. Där inne hade hon ett ”amningsrum”, en liten hage där Sissel och Rubi brukar ligga när de ger di åt kattungarna. De hade också ett litet klätterträd och en kattbädd där och ändå fanns plats för kattungarna att leka. Fastän våra kattungar nyligen var fem veckor känns det ofattbart att att de var så där små för bara fyra veckor sedan. 

Våra busfrön hemma är otroligt aktiva. Varje sekund i vaket tillstånd pågår någonting; de springer, de klättrar, de brottas osv. Motoriken har påtagligt förbättrats den senaste veckan. Nu kan de bättre bedöma avstånd och hoppar galant när de ska ner från t.ex. soffan. Hela eftermiddagen har alla småttingarna sovit på balkongen, fyra på klätterställningen och tre i en fåtölj.

”Sommarlovet” är snart här för Carina och mig. Igår fick vi svar på en fråga, som en av Ragdollklubbens medlemmar skickat in till tidningen. Vi är så glada över att veterinär Sara vill hjälpa oss. Nu återstår bara ett par artiklar innan materialet till tidningen ska skickas till vår AD. Vårt mål är att Trasdockan ska finnas i medlemmarnas brevlåda innan midsommar. 

Vi har massor av leksaker, som kommer från Kattbox, fina och roliga. Vi tog med en Kattbox till våra kattungar hos Lotta. Om ett par veckor förstår de att ha kul med dem.

Så här gulliga är Sissels bebisar. Bild 1: Buster, bild 2: Bosse, bild 3: Bibbi och bild 4: Bitte.

 
28 maj 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)