Leo och Stisse

Leo kom vid 17-tiden igår kväll. Han hade med sig sin "uppblåsbara säng". Joakim och Ulrica firade bröllopsdag, 5 år, och skulle gå ut och äta en bra måltid och övernatta på Scandic Hotel i Kista. De hade beställt rum på 20:de våningen! Tor skulle sova hos mormor och Leo hos oss. Han gillar att vara här, inte minst på grund av katterna.

Stisse blir överlycklig så snart någon kommer på besök. Leo ville genast ge sig ut på skattjakt och med kartan jag ritat i handen och Stisse i släptåg, letade han fram ett album till bilder på legogubbar och lego, lego och lego. Sedan byggde de, Leo och Stisse. 

Leo tycker jättemycket om katter men han kan tyvärr inte ha några själv, eftersom pappa Joakim är allergisk mot de flesta djur. Hela familjen skulle önska sig katt eller hund eller både ock men tyvärr.... Stisse hängde med hela kvällen, vad än Leo gjorde. Stina och Sandie låg en bit ifrån och tittade på.

Vid 15-tden idag kom både Anna-Karin, Nicke, Ulrica och Joakim. Ännu roligare, tyckte Stisse, som alltid vill vara i centrum. Alla klappade honom och han fick 100%-ig uppmärksamhet. Nu sover han. Han har ju varit vaken hela tiden sedan c:a klockan 08 och har helt missat sin "förmiddagslur". Vaken har han varit för att inte missa något spännande, som Leo gjorde.

Nu är allt som vanligt igen, bara Ove och jag hemma. Alla katterna sover. Gissar att de kommer att fortsätta med det de närmaste fyra timmarna. Det tar på att ha besök.

 
10 okt 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)