Letar partner

.....inte till mig utan till Sandie :-). Visserligen har jag ingen aning om, när hon kommer att löpa men jag skulle gärna vilja veta att Sandie har en boyfriend väntande någonstans när det blir dags. Helst skulle han bo i Stockholmsområdet men vi är naturligtvis beredda att åka långt för att hitta rätt kille, en brun bicolor. 

Det är svårt att hitta en bra hane; han ska vara rastypisk och ha ett stabilt psyke. Jag hittade en otroligt vacker RAG n 03 men när jag tittade närmare på ägarens beskrivning av kissen, upptäckte jag att han var kastrerad. Jag har ännu inte hittat någon i närområdet men jag letar vidare i större cirklar - en uppgift för morgondagen.

Jag är olycklig över att inte kunna använda min iPad, när jag ska skicka in mina uppgifter. Precis som förra gången hjälpte Carina mig. Hon är en god vän och bra samarbetspartner; pålitlig, ärlig och pliktskyldig. Jag hoppas kunna hitta en egen lösning på problemet med PawPeds Dropbox men om inte, får vi fortsätta så här; jag skickar mina uppgifter till Carina, hon loggar in med min inloggning och skickar mina svarsdokument till kursledaren, Jenny Silk.

Förutom svaren på frågorna om lagar och regler hade vi också fått i uppgift att skriva om våra eventuella möjligheter att hålla en fertil hane, om en akut brist på avelshanar uppstått. För mig skulle det inte kännas roligt men för rasens skull, skulle jag givetvis ställa upp för en tid. Jag har oerhört svårt att se djur instängda och först som allra sista utväg skulle jag ha hanen instängd i ett eget rum. Innan det hade jag provat hanbyxor och möjligheten att placera våra honor hos någon pålitlig kattälskare med ett lämpligt boende. Förutom detta har jag beskrivit, vilka idéer och möjligheter jag har att öka kunskapen hos allmänheten, kattungeköpare och blivande uppfödare. Det finns mycket man kan göra som enskild person.

Inger, Sandies uppfödare, hörde av sig idag. Hon är jätteglad å våra vägnar över att Sissel fick så fina bedömningar på utställningen och också stolt över att hon är Sandies dotter. Från första andetaget och 12 veckor framåt var ju Sandie Ingers katt. Minns inte om jag berättat, vilket fint "stamtavlenamn" Sandie har. Hon heter: Creamy blueeye Åmille ÅSÅFIN (å så fin!!!). Synd att Inger inte vill åka mer än några få mil från Flöghult, för det vore roligt att få visa henne i verkligheten, vilken fin och livlig tös hon sålt till oss. 

4 okt 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)