Leva sin dröm

Pratade med Ulrica på förmiddagen. Ulrica är en god vän, som jag lärt känna genom katterna. Första gången jag träffade henne var, när jag behövde en hane till Sandie. Jag hade fått tips av Pia, SE*Name me, om Rättvikskullans avelshane och med mycket kort varsel var Sandie välkommen till Ulrica och fick tillbringa några dygn tillsammans med Messi i ett kattrum i Fältöversten. Resultatet blev Tingla, Tudor och Truls.
Ulrica ska snart förverkliga sin dröm om att starta ett kattpensionat. Hon har sålt sin lägenhet och har köpt en fastighet utanför Norrtälje. I april nästa år planerar hon att sluta sin anställning som flygvärdinna och ta emot katter i det kattpensionat hon planerar att starta. Hon kommer även att erbjuda kattägare, som ska resa utomlands, övernattning och skjuts till och från flygplatsen. Jag önskar henne sååå mycket lycka till och tycker det är roligt när människor vågar förverkliga sina drömmar. Det kommer säkert att gå bra.

Ytterligare en dag i båtklubben. Vi är igång nu Carina, Daniel och jag och jag måste ha mitt arbete - det handlar om olika kattförbund och kattföreningar - klart innan torsdag. Så när vi kom ner till Kvarnviken, tog jag vid där jag börjat tidigare och redan var en bra bit på väg med. Det är lite snårigt att veta, var man får vad och vad som gäller i de olika förbunden; ställa ut sin SVERAK-registrerade katt och vilka förbund som har central styrning t ex. Jag ska också försöka förklara, vad de olika förkortningarna som TICA, WCF och IDP m fl står för och vad ett medlemskap där innebär. Detta hoppas jag kunna reda ut och enkelt presentera i höstens nummer av Trasdockan (det gäller bara att jag först har det klart för mig själv :-)).


Strax innan vi skulle åka hem från båtklubben kom en medlem gående upp mot klubbhuset. När han såg mig och Ove frågade han: ”har ni sett Sixten”? Sedan fortsatte han in i huset och lät meddela, när han kom ut igen, att det fanns mat till Sixten i kylskåpet och att vi skulle servera honom den, om han "dök upp".

Sixten och Tessan visste vad de gjorde, när de valde att bli husdjur i en båtklubb respektive djuraffär :-).

31 jul 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)