Lilla Mimmie

Imorgon vid den här tiden bor Mimmie inte kvar hos oss längre. Hon är en riktigt gullig liten tjej och det kommer att kännas väldigt tomt, när hon flyttar. Den senaste veckan har vi bara haft två kattungar kvar, Mimmie och Mickey. Sedan de andra småttingarna flyttade har de två tytt sig mycket till varandra. De önskar nog att de skulle ha fått fortsätta bo tillsammans hela livet men de vänjer sig snart och börjar trivas i sitt ”för-alltid-hem”. Det är nog värre för mig. Med kattungar ökar tempot i hemmet och det tar sin tid innan jag slutar sakna ljudet av galloperande lätta tassar, späda jamanden och små nafs i fötterna (när de råkar hamna utanför täcket). Det blir så förfärligt stilla här hemma.

Alla katter har sin personlighet. Mimmie är en liten tillgiven, sällskapssjuk tjej, som inte vill vara ensam. Om hon sovit och vaknat utan de andra katterna eller Ove och mig inom synhåll, jamar hon olyckligt. När jag då ropar på henne och hon hör min röst blir hon jättelycklig och kommer skuttande emot mig med svansen i vädret. Hon hoppar upp i soffan och lägger sig tätt intill mig och börjar spinna direkt, när jag lägger handen på henne. Så vill hon ligga - inte i mitt knä utan bredvid - som den äkta ragdoll hon är.

Molgan, Mickan och Myran har alla funnit sig väl tillrätta i din nya hem. De har nog redan börjat glömma oss på Gjuteribacken men Ove och jag glömmer aldrig dem. Varje kattunge har en plats i våra hjärtan. 

Störst går först - Molgan. Under bilden på honom tittar Mickan och Myran på utsikten från den på kvällen något svalare balkongen. Spanar de efter blodmånen kanske? Jag ska också från och med nu försöka komma ihåg att kalla dem vid deras nya namn; Blue och Safir.

 

 
27 jul 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)