Lilla tjuven

Igår hände något, som man kanske skulle beivra men....Sandie visade sig vara en liten tjuvflicka men en jättegullig sådan. Hon är den busigaste av katterna i alla lägen, retsam är hon också. När hon vill leka, väljer hon alltid Stina, för hon blir ofta irriterad. Stisse däremot låter henne hållas och då händer ju inget. Stina kan börja springa runt i lägenheten och då har Sandie nått sitt mål även om Stina är småarg. Sandie springer efter och den "leken" älskar hon. Hon är också den av katterna, som sover minst - det kan ju hända något spännande hon skulle kunna missa.

Igår när jag drack kaffe och åt en ostmacka och de andra katterna sov, ville hon att något skulle hända. Hon hoppade upp på bordet (vi bråkar inte om det), smög fram mot smörgåsen, luktade på osten och vips! Hon snodde snabbt en ostskiva men verkade förstå att "så får man inte göra". Snabbt hoppade hon ner från bordet stolt över att ha fångat ett byte. Hon åt upp hela ostskivan. Sedan gick hon nöjd och lade sigcool.

P.S jag tog några bilder på lillan, när hon åt upp osten. Tyvärr är det fel format på bilden, så den fungerar inte i det här programmet. D.S

5 jun 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)