Lillan är hemma igen

Maltes matte ringde vid lunchtid och meddelade att passionen kissarna haft för varandra avtagit och att de nu enbart var goda vänner. Vi bestämde då att vi skulle hämta hem vår lilla docka, så att familjen skulle bli fulltalig igen. 

Efter cirka en timmes bilfärd var vi framme hos Maltes familj. Hans ”mamma” och jag träffade varandra för första gången för bara 8 dagar sedan men det kändes som jag hälsade på en nära vän sedan lång tid tillbaka. Innan vi satte in Sandie i transportburen för att åka hem, hade vi druckit kaffe, ätit nybakad sockerkaka och pratat katt.

Väl hemma gick Sandie runt och kontrollerade att allt var som innan hon åkte. De andra katterna nosade igenom henne och sedan lade hon sig på sin favoritplats, överst i klätterträdet, där hon somnade. Efter ett par timmar vaknade hon, klättrade ner och gick till ytterdörren och jamade. Jag kan inte minnas att hon någonsin tidigare gjort det. Saknade hon Malte? Strax dessförinnan hade jag fått ett sms från Maltes matte, där hon skrev att Malte gått och letat efter Sandie, när vi hade åkt. Det är inte första gången jag undrar över, vad som rör sig i små katthuvuden.

På väg till Malte började Ove och jag att prata om kattungar och jag blev mycket överraskad, när Ove sade att han vill att vi ska behålla en av Sandies eller Sissels kommande kattungar. Han menade att det skulle vara roligt om vi lät en lovande kattunge stanna, en kisse som vi så småningom kan ställa ut. Vi är ju båda intresserade av katter och det skulle faktiskt vara kul att delta med vår egen hemmavarande kisse. Sissel är fortfarande vår men det är ju hos Lotta hon vuxit upp och det är Lotta som skött allt kring utställningarna. Tanken är lockande och vi har ju tid att fundera :-).

 

 

26 jan 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)