Lite andningspaus snart

Jag är glad över att kunna ägna min tid till saker jag verkligen tycker om men under några veckor nu, har det varit lite för mycket att av det goda; helt enkelt svårt att hinna med allt jag planerat. Trots att jag har en del jag vill berätta - om katter förstås - får det bli på tåget ner till Göteborg på fredag. Nu måste jag prioritera mina kursdeltagare som jag vill hjälpa vidare, för att de bättre ska kunna dra nytta av allt som den digitala världen har att erbjuda.

Lektioner och övningsuppgifter måste noga planeras. Den nya lektionen bygger alltid på den föregående. Det får inte gå för snabbt men varje kurstillfälle ska innehålla nya kunskaper varvade med repetition. 

Nu ska jag skriva en sammanfattning av dagen och skapa uppgifter, där eleverna ska tillämpa det vi gick igenom idag. Det var fler nya moment än tidigare och dessutom skulle de sätta samman den nya lärdomen med det, som de lärt sig tidigare. De är så vetgiriga och det är mycket inspirerande för mig.

Det är viktigt att de snarast får sammanfattningen med en beskrivning på hur vi gick tillväga, steg för steg, och att de får sina övningsuppgifter, så att de snarast kan börja nöta in det vi gick igenom idag. För att det jag lär dem ska fastna i minnet, finns det bara en sak som gäller - ÖVA, ÖVA och åter ÖVA! Därför får de läxor precis som när de gick i skolan OCH de vill ha det så ;-)!

3 mar 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)