Lördag 15 augusti

Vi har bestämt oss. Vi ska bada Sandie -usch - på torsdag och på lördag ska hon ställas ut på Solvalla. Hon ska representera Ragdollkatten. Det finns flera raser, som ska visas upp, men ingen har anmält sin Ragdoll och det måste någon göra. Jag ska fråga Carina, om hon kan tänka sig att ta med Fena på söndagen. 

Jag köpte ett "supershampoo" enligt domaren och pälsexperten Eva Porat, när jag var på pälsvårdskurs. Hon rekommenderade att vi skulle schamponera 8!! gånger och därefter behandla med balsam. Puh! Sandie ska bara behöva utstå två pälstvättar med påföljande balsam. Hoppas vi, både hon, Ove och jag orkar med fönen. Om hon blir alltför skärrad av pälsvården, hoppar vi över fönen och försöker kamma och borsta henne ordentligt på fredagen. Stackars katt! Jag tror inte att det kommer att bli så många fler utställningar. Det är säkerligen inte katten, som vill ställas ut.

Vi har varit på båten idag. Det känns i ansiktet att vi tillbringat flera timmar i solen men det är det värt. Jättehärligt att sitta tillbakalutad i solstolen, dricka kaffe (tyvärr hade vi glömt mjölken men det fick gå ändå) och lyssna på "sommar". Jag hann läsa en stund "Marie Ljungstedt" också innan vi åkte hem.

Blommorna i köksfönstret har gjort sitt för trivseln i köket och slokade betänkligt imorse. Därför åkte vi till Maxi och köpte nya, fräscha blommor och passade samtidigt på att inhandla en ny stekpanna. Tänk att vi valde en dag, när den stekpanna vi tänkt köpa var nedsatt 30%. Inte alltid man har sådan tur.

Precis nu, när jag skrivit klart "ropar mikrougnen att den är klar". Fläskkotlett, bakad potatis och vitlökscrême fraiche. 

Kajsa och Buster har fått varsin fåtölj.

 
9 aug 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)