Lycka i hagen

Flinga och Primus är mycket nöjda med att kunna "sträcka ut" och se, vad som pågår i hemmet. Sandie tycker också om att kunna ligga/sitta på pallen utanför hagen och studera aktiviteten i hagen. När hon tycker sig behöva göra en insats, hoppar hon ner till den lilla kattfamiljen och hjälper Stina med att tvätta de små vid behov. Även Stisse har hoppat ner i hagen - då inte för att avlasta Stina, utan för att äta upp hennes mat. Han kan göra nästan vad som helst för att sno åt sig några jättegoda, kaloririka bebisfrön. Märkligt att allt som är gott, ska innehålla så mycket kalorier, synd, synd. Jag vet att han absolut inte ska få äta av kattungarnas mat men jag smyger till honom några få ibland. Det ör så förbjudet, så att jag inte ens berättar det för mig själv :-) men han tycker ju att det är så gott. Några få frön kan väl inte påverka hans vikt så mycket, intalar jag mig själv.

idag klippte vi, eller rättare sagt Ove, Tasses naglar. Själv höll jag bara i honom. Han är lätt att ha att göra med, åtminstone när det gäller päls-och nagelvård. I övrigt kan han krångla ibland, t ex smiter han alltid ut i trapphuset, när han får möjlighet. Där ligger han och rullar. Jag tror han tycker att det ör svalt och skönt men inte alltid rent. Han är glad nu, när Carin är hemma igen från Jakobsbergs sjukhus, där hon varit några dagar efter att ha ramlat i hissen. För att förvissa sig om att hon inte ska försvinna igen, placerar han sig gärna på Carin, trots att han även tycker om sin kattsajter, Seija.

Jag har nyss skickat in svaren på frågorna, som tillhörde veckans avsnitt i Pawpeds. Skönt att vara klar med det och ha två "kattlediga" dagar. Egentligen förhåller det inte sig så egentligen, för imorgon ska jag skriva protokollet från klubbens styrelsemöte men det räknas inte, för det är snabbt gjort. Sedan ska jag börja lyfta mitt förestående ok - julklappar. Tor och Leo har i stort sett ALLT. Jag har sedan tidigare startat ett fondkonton till dem men något paket vill jag ju ändå ge dem. Nu har jag hittat en jättegullig, mjuk docka föreställande Bamse. Den ska han få. Leos julklapp är klar men han kanske läser min blogg, så jag kan inte berätta, vad det är.

 

 
4 dec 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)