”Lyssnarpanel”

Vi hade ett Skypemöte igår; Elin, Melanie och jag. Vi ska ju träffas för ny inspelning imorgon och vi ville diskutera lite innan om hur vi ska lägga upp morgondagens kattprat. Vi kommer fortsättningsvis att spela in materiel för två avsnitt åt gången, vilket gör att vi bara behöver banda varannan vecka. Däremellan har vi telefonmöten. Under samtalet igår föddes idén om att vi ska ta reda på vad lyssnarana anser. Vad är bra? Vad ska förtydligas? Vad är onödigt eller tråkigt? Förslag på ”nya grepp”? Musiken osv.? I det första avsnittet - släpptes idag - pratar vi om det vi tror att våra lyssnare vill veta men hur förhåller det sig egentligen? Hur kan vi göra vår podd (ännu) bättre? Vi hoppas på tips och att du vill lyssna på oss och att jag sedan kan få kontakta dig och ställa några enkla frågor. Här är Adressen men du kan även googla på ”Prata katt”. 

Jag skulle bli riktigt glad, om du nu lyssnar på podden och sedan skriver till mig: [javascript protected email address] och anmäler att du vill hjälpa oss genom att svara på mina frågor. Jag behöver då ditt telefonnummer eller din mailadress. Därefter kontaktar jag dig endera på telefon eller via mail - du anger vad som passar bäst för dig. Det tar inte lång tid att svara på frågorna.

Nu håller jag tummarna att du hör av dig. Vi behöver också bilder på katter av olika slag till vårt instagramkonto och ser fram emot många bilder på stora katter, små katter, huskatter, raskatter, trötta katter, busiga katter, långhåriga katter, nakna katter och givetvis söta, små kattungar - vi välkomnar bilder på alla sorters katter!

Naturligtvis tycker vi att det är jätteroligt, om du också vill prenumerera på vår podd. Förra torsdagen släppte vi vår lilla teaser (6 minuter lång); vårt sätt att försökta skapa nyfikenhet. Vår plan är nu att varje torsdag släppa ett nytt, c:a 30 minuter långt program. Hoppas du vill följa oss!

Det sista jag vill säga för idag är att man måste jobba för och tro på sina idéer. Det gör både Elin, Melanie och jag, precis som ”Tårtgeneralen” gestaltad av Mikael Persbrandt. Den filmen har jag sett idag och kan rekommendera den varmt. Den var både rolig, allvarlig och bitvis sorglig men mest ser jag den som en påminnelse om att för att lyckas med sina idéer krävs både tro på idén, den egna förmågan och en stor kämpaglöd. 

 

 

 

 

 

 

22 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)