Madeleine

Annica, en f.d kollega, och jag var på bio idag. Efter filmen gick vi till en restaurang; åt gott och pratade i flera timmar. Annica har en huskatt, lilla Madeleine 12 år. De är sambos i en lägenhet på Lilla Essingen. Madeleine gillar att vara ute och har inget emot att gå i koppel. Hon och Annica har ett bra liv tillsammans och Madeleine följer göra med till fritidshuset i Värmland och har inget emot att åka bil. Väl där får hon vara ute på tomten - det gillar hon!!!  Som en följd av att hon smyger runt i gräset har hon fått många fästingar, detta trots fästinghalsband. Hon har rivit så våldsamt att hon kliat bort all päls nedanför örat. Nu lever hon med en tratt runt huvudet. Det gillar ingen katt men det är nödvändigt ibland. Jag har nu erbjudit Annica att låna bodyn vi iklädde Sandie, när hon blivit kastrerad.

På tåget hem kom jag att tänka på att nästa alla mina vänner har djur. Dras djurägare i högre grad till varandra än till andra, kan man undra. En annan ”kattvän”, Annelie, skickade en bild idag på en av sina katter, Smulan. Hon är född här (i soffan där jag sitter) och levde sina första 12 veckor hos oss men bor nu i Grödinge tillsammans med Annelie och Leo, hennes ”ragdollbror”. Annelie hade från början tänkt köpa en hane men när hon åkte hem, hade hon tingat en tjej, Smulan. Så snart Annelie, i samband med tingningen, satte sig på golvet för att bekanta sig med kattungarna gick Smulan fram till henne och ville vara hos henne. Det avgjorde saken.  

Imorgon ska jag be att få rapport om Sandie/Sonja. Förhoppningsvis har dagen varit bra.

Så här vacker är Smulan idag.

 
22 aug 2019

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)