Magnus ringde idag

Med risk för att vara tjatig vill jag säga att det är min önskan och tillika skyldighet att tillse att ”mina bebisar” kommer till bra hem. Även om det inte skulle vara roligt att säga till någon att jag inte vill sälja en kattunge till vederbörande, skulle jag givetvis göra det, om jag t ex skulle förstå att den lilla kissen skulle behöva vara ensam, medan matte och/eller husse är borta hela dagarna. Hitttills har det aldrig hänt, kanske pga av att det står på min hemsida att ragdollen inte trivs med att vara ensam och när jag nu satte ut annonsen på Blocket fanns den informationen naturligtvis med. 

Magnus ringde idag. Han hörde av sig via mail igår och meddelade att han är intresserad av att köpa en kattunge. Hans förra kisse, 16 år, dog i augusti. Jag vill alltid tala med dem, som vill köpa en kisse. Dels är det jobbigt att skriva en massa fram och tillbaka, dels tror jag att det är lättare att bilda sig en uppfattning om någon verkar vara en bra kattägare, när man talas vid i telefon. Om det känns rätt, bestämmer vi sedan en tid för att träffas och då får den potentiella köparen träffa kattungarna. Magnus ville ringa redan igår kväll men jag hade inte möjlighet att prata med honom då pga styrelsemötet i Ragdollklubben.

Tiden går fort och på söndag fyller kattungarna sex veckor, halvtid hos Lotta. Nu börjar det bli dags att introducera nya människor i kattungarnas liv. Den sociala träningen pågår för fullt. Imorgon kommer Elin och hennes sambo Leo, som jag säkert redan skrivit (ibland har jag svårt att minnas vad allt jag skrivit tidigare). På måndag kommer Magnus vid 18-tiden och Johan klockan 19:30. Johan kommer att ha med sig sin familj, som jag uppfattat saken. Om Magnus har någon familjemedlem eller kompis med, vet jag inte. Det jag känner till är att han bestämt sig för att överraska sin dotter med en kisse, som hon så innerligt önskar sig. Om sanningen ska fram saknar Magnus själv en ”arbetskamrat”, något han saknar nu. Den förra katten höll honom sällskap på dagarna, eftersom han jobbar hemma största delen av sin arbetstid. 

Det känns som jag hittat ytterligare flera bra kattägare och hoppas och tror att känslan är med verkligheten överensstämmande.

6 okt 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)