Man vet aldrig

Även när vi tror oss känna våra djur utan och innan, kan vi aldrig vara helt säkra. Det har Nicke fått erfara under veckan. Hans katter, Saga och Sissi, fick vara hos en av Nickes arbetskamrater, när han själv var inlagd på sjukhus. Båda katterna, en sibirisk- och en perserkatt, fann sig väl tillrätta hos arbetskamraten och hon i sin tur - och i ännu högre grad hennes dotter - fäste sig direkt vid Sissi, persern. De hade tidigare funderat på att köpa just en perser, eftersom de förälskat sig i rasen. Nu signalerade de direkt att de gärna ville överta Sissi. 

Saga är en mycket dominant katt, som älskar sin husse och vill alltid vara nära honom. Hon kan vara sträng mot Sissi - inte så att hon fräser eller biter henne men kan leka väl hårdhänt med henne. Sissi underordnar sig och är en glad katt ändå. Nicke älskar sina kissar så trots att han skulle sakna Sissi lät han arbetskamraten hämta Sissi för att se, om Saga skulle tycka att det skulle vara skönt att vara ensamkatt. Efter två dagar beslöt han sig för att hämta hem Sissi. Tvärt emot vad han trott, saknade Saga sin ”syster”, var ledsen och gick omkring och jamade. Det var för Sagas skull han hade låtit Sissi provbo hos arbetskamraten men nu visste han att de båda vill fortsätta att bo tillsammans. På söndag kommer Sisi hem igen.

Protokollet från det senaste mötet i Ragdollklubben är justerat och nu återstår endast de sista texterna till Trasdockan; om föreläsningen om mat och lite om scanningen för 8 dagar sedan. Sedan gör Carina och jag uppehåll i arbetet för klubben. Nästa uppdrag kommer att bli en uppdatering av hemsidan. Det händer mycket under ett år och därför ska vi gå igenom hemsidan och se om något behöver skrivas om, läggas till eller tas bort. Sedan hjälper Emma till med det praktiska, vilket vi är mycket tacksamma för.

 

30 nov 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)