Många idéer

När Carina och jag har pratats vid, har vi alltid kommit fram till massor av saker, som vi vill genomföra (med Ragdollklubbens bästa för våra ögon). Ibland kan det kännas lite väl mycket för två personer men det vore värre om vi inte skulle komma på någonting alls, som vi vill. När den dagen kommer, är det dags för oss att göra något annat och hoppas att andra vill och är redo att ta vid. Jag är glad över att känna lust att arbeta för att driva klubben framåt - och det hoppas jag håller i sig ännu några år. Samtidigt har jag många idéer, som jag vill förverkliga på katthemmet men allt beror på, hur det går på årsmötet. Jag tror att det är fem ordinarie ledamöter, som kommer att avgå (en är ännu osäker) och det saknas två suppleanter. Under alla förhållanden blir det en stor utmaning för den nya styrelsen att ta vid.

Jag var, som jag skrev igår, i kontakt med butikföreståndaren, Anna, på TorPets Zoo igår. Jag presenterade mitt koncept på samarbete och Anna sade sig positiv till idén och skulle återkomma med besked under dagen. Det jag vet nu är att hon genast ringde butiksägaren för att diskutera med honom. Ett par timmar senare återkom hon till mig och sade att hon fått ägarens syn på saken och gärna ville träffa mig på katthemmet någon dag för att prata närmare om ett eventuellt samarbete. Jag har några saker jag behöver få besked om från katthemmet innan dess men räknar med att mötet kommer att bli av och att vi under våren kommer att få till stånd ett TorPets-jippo.

Morgondagens förmiddag kommer jag att ägna åt en text till Ragdollklubbens hemsida. Ord och deras sammansättning kan leda till både succé och flopp. Därför krävs mycken eftertanke och ett väl genomtänkt ordval, innan man sätter något på pränt. Inte helt lätt men tillfredsställande när jobbet är klart :-).

28 jan 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)