Marknadsföring

Både Elin och Melanie har jobbat hårt med att marknadsföra vår nystartade podd och vi har fått en hel del positiv respons på vår ”teaser”. Den var kort och endast ämnad att skapa intresse för att följa oss. Fortsättningsvis kommer våra avsnitt att vara en halvtimme. Det första är redan inspelat och nu ska Elin och Leo klippa ihop det med målsättningen en trevlig första sändning. Kommande fredag träffas vi igen för att spela in material till ytterligare två avsnitt. Vi kommer att prata om kastration. Ämnet är stort och troligtvis räcker inte 30 minuter. Det som är skönt är att vi själva bestämmer hur lång tid vi behöver. Ska man kastrera? När ska katten kastreras; innan flytt, inom ett halvår, efter första parningen? Vilka krav kan uppfödaren ställa när katten flyttat? Det finns massor att prata om.

Åtta katter kom för att hjärt- och njuracannas på Södra djursjukhuset igår. Alla kom i tid och scanningen flöt tidsenligt. Sara, vår duktiga, trevliga veterinär, förklarade sina fynd på ett pedagogiskt sätt och så långt jag vet var katter u.a. (utan anmärkning). ”Min kattunge”, numera Maries vuxna honkatt, Tingla, parades för c:a sex veckor sedan. Matte Marie fick för första gången se ”sina” kattungar, när Sara också placerade dopplern över Tinglas livmoder, där vi tydligt kunde se hur ett litet hjärta slog. Nästa scanningstillfälle i Ragdollklubbens regi kommer 12 april. Då kommer åtta nya katter att undersökas. Jag är glad över att klubbens medlemmar tar sitt avelsansvar och kostar på ultraljuden, som med rabatt kostar 1 500 kr.

 

16 mar 2018

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)