Måste kunna mer

Idag har Marita skickat en "videosnutt" med Kajsa och Buster. De är jättegulliga, när de leker med en napp. Det är inte mycket, som går upp mot kattungar, som busar.

Jag har också en liten filmsekvens med den senaste kullen, när de började bli medvetna om världen utanför bolådan. Jag skulle vilja lägga dessa båda videos på hemsidan men kan inte det i nuläget, för jag vet inte, hur man gör. Jag måste lära mig.

Planen är att jag under den kommande veckan ska läsa manualen till hemsideprogrammet och förhoppningsvis förstå, hur jag ska göra (utan att bli galen). Önskar att jag hade begåvats med en hel del bättre tålamod. Jag ska också lägga upp bilder i albumet. Det är så kul med bilder, tycker jag. Inte lika roligt att fotografera, dock. Motivet, oftast katterna, går inte att styra och när jag ser något jag vill föreviga, har det nästan alltid övergått till att bli något annat, när jag är klar att ta bilden. Jag har bestämt mig för att, nästa gång vi får kattungar, ta bilder mer organiserat, t ex bilder varje vecka samma veckodag. Då är det lättare att se den fantastiska och snabba utveckling kattungar har.

Snart dax att klippa kattnaglar. Katterna samarbetar inte direkt men det går rätt bra ändå. Tasse, som är en kisse med mycket egen vilja, blev irriterad på Karin, när hon skulle klippa hans naglar. Han är snäll men det går inte att missta sig på, när han är irriterad. Det är lättare att vara två, när manipedikuren ska skötas. Ove och jag åker gärna och hjälper Karin. Det är ju roligt att träffa både henne och Tasse ibland.

7 mar 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)