Maten-klätterträdet-besökare

Frukostfröna smakar bra men om Yatsi fritt skulle få välja, skulle hon hoppa över torrfodret och bara äta Stinamat. De andra två äter mycket och fort men Yatsi äter bara tills hon inte längre är hungrig, en egenskap jag själv skulle önska. Vi är ju många, som fortsätter äta bara för att det smakar så bra.

Stina har ju inte helt släppt greppet om sina barn men hon blir lätt irriterad ibland, när Yatsi går efter henne - varv efter varv - i lägenheten för att få dricka lite varm, god mjölk och känna mammas närhet. Visserligen leker hon med de andra kattungarna men är lite mer "mammig" än de. Hon är pigg, nyfiken, busig och går fint upp i vikt men hon är helt enkelt inte lika intresserad av mat.

Jag har många gånger välsignat klätterträdet. Tänk, så många syften det fyller! Katterna kan ligga högt och ha god utsikt över sitt revir. Det kan sova gott och skyddat, särskilt på den andra avsatsen, som är "hängmattelik". De har tre avsatser att välja mellan och de kan både klättra och vässa naglarna på "trädet". Allt det är toppen men ....kattungarna vill göra likadant som de stora katterna men de besitter inte samma goda omdöme. De klättrar lätt upp på den översta hyllan alla tre och börjar slåss. All vaken tid övar de sig att bli starka och duktiga katter genom att testa sina färdigheter på varandra. Ett litet felsteg och de ramlar ner. Jag vill inte tänka på, vad som kan hända då. Katter kan inte ramla hur som helst utan att göra sig illa!!!

På eftermiddagen var Marita och Peter här. Roligt att de vill träffa Kajsas och Busters syskon; samma mamma och samma pappa. Givetvis förtjusades de av de gulliga småkissarna, som sprang omkring och lekte. Marita är jätteduktig att fotografera och hon tog många bilder på både stora och små. 

 
27 dec 2015

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)