Matnyttigt Om Kattungen

 

Dagen har hittills varit en kopia av gårdagen. Katterna lade sig bredvid mig i sängen vid 08-tiden och somnade omedelbart. De reagerade inte ens, när jag steg upp en halvtimme senare. Ove hade serverat dem frukost, innan han åkte till arbetet. Vi har noterat att Sandie har ätit väldigt lite sedan kattungarna flyttade. Kanske det beror på att hon saknar dem. De lekte mycket tillsammans.

Mer än 50% av alla katter i Sverge är överviktiga, vilket kan leda till diabetes och andra sjukdomar, som i värsta fall, i sin tur, kan leda till för tidig död. Skönt då att inte Sandie löper den risken, för övrigt gör inte de andra katterna det heller. Jag har svårt att stå emot och när katterna ber om något, får de ofta, som de vill. Många anser att våra katter är bortskämda men jag vill säga att de är respekterade. Ove har en favoritplats i soffan och där vill också Stisse helst ligga. Om Stisse tagit platsen först, får Ove sätta sig någon annanstans

 

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

Facebook

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)