Måtte vi bli goda vänner igen...

armarna och jag!!! Jag kanske vet varför högerarmen protesterat men förstår faktiskt inte att även vänsterarmen gjort det. Kanske beror det på att de gör så mycket tillsammans men faktum är att även axlarna stått på deras sida - mot mig. Förklaringen tror jag ligger i att jag satt vid datorn och jobbade flera timmar med högerarmen fritt hängande i luften - utan armstöd alltså. Armen är ju lite omedgörlig sedan flera år tillbaka, så jag borde förstås ha tänkt mig för.

Jag gillar inte datorer, för de är klumpiga och kräver arbete med "musarmen". Jag använder datorn endast för att se, hur mina lektionsförberedelser fungerar på en dator, eftersom det finns vissa skillnader mellan att arbeta på en dator och på en platta. Jag använder själv alltid mina plattor och älskar dem. De står på samma kudde som min arm vilar, när jag jobbar. Därmed har armen alltid stöd. Igår var den fortfarande sur och värken långt ifrån borta men idag tror jag att den ändå börjat förlåta mig, för jag har inte lika ont nu.

Nåväl, jag behövde ju inte armen för att ta mig till Björkhagen, där Nicke och Saga bor. Nicke hade åtagit sig dubbla arbetspass. Innan han bestämde sig för att jobba så länge hade han givetvis förvissat sig om att Ove och jag hade möjlighet att hålla Saga sällskap några timmar,.

Nicke bor högst upp i ett sex våningar högt hus. När jag skulle låsa upp hans dörr hörde jag hur det ven, tjöt och dunsade på vinden ovanför (kanske spökena hade fest där också). Saga hälsade mig ljudligt välkommen, när jag kom. Sibiriern är en mycket pratglad katt och Saga tillhör nog de allra pratsammaste. Vi hade tagit med både Sheba och kattsticks och det uppskattade hon - som alltid. Saga ligger högt min "Tio i topp-lista" både utseende och temperament är fantastiska. Imorgon ska jag visa de bilder Ove tog på henne med sin mobiltelefon. Han sover nu och jag vill inte riskera att väcka honom (telefonen har han bredvid sig).

11 feb 2020

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)