Maxi dos och RövarYatzi flyttar på torsdag

Morgonen ägnades åt den sista "finslipningen" av Trasdockan genom en telefonkonferens mellan mig, Carina och Christoffer. Om man inte har alltför mycket att göra på tryckeriet, kommer tidningen att börja tryckas på måndag eller tisdag. Det känns lika spännande denna gång som tidigare att få den tryckta tidningen i sin hand.

Ett vårtecken är arbetet på varvet. Under många månader har det endast stått någon enstaka bil på parkeringen utanför uppläggningsplatsen. Idag såg det annorlunda ut, full aktivitet bland båtarna. Ove dammsög båten och förberedde poleringen. Ytterligare ett bevis på den annalkande våren är att snart kommer vi att kunna låta balkongdörren stå öppen - åtminstone dagtid. Det gillar katterna (jag med som slipper fungera som dörrvakt). Nästa helg ska de första blommorna placeras på balkongbordet. Påskris hoppar vi över av lättförståeliga anledningar. 

På eftermiddagen ringde Cecilia. Redan tidigare idag funderade jag på att sms:a henne för att fråga, om hon fått svar på Ronjas allergitest. Jag avstod, för de är ju inte mina kattungar längre och att det kanske skulle vara jobbigt för henne. Nu berättade hon att Ronja varken tål katt, hund eller häst. Tråkigt!

Roligt däremot är att katterna redan fått ett nytt hem. De får flytta tillsammans till en barnfamilj i Nacka. Det är underbart att de slipper skiljas åt, vilket jag tror underlättar, när de nu kommer till sitt tredje hem under sitt 4 1/2 månader långa liv. De kommer också att få med sig sina saker. Om fem dagar flyttar de. Cecilia har informerat den nya familjen om att jag blir jätteglad över bilder och "rapporter".

Raggdollklubben har kommit igång igen med inlägg tisdagar och torsdagar. Vi hoppas få in tips om sådant, som behöver spridas bland oss Ragdollfantaster. Det behöver inte vara stora saker. Skriv till: trasdockan@ragdollklubben.se. Om man har funderingar, som man vill ventilera med andra Ragdollägare, kan man gå in på FB och ansluta sig till gruppen "Ragdoll diskuteras". Jag har aldrig fångats av FaceBook tidigare men jag ser nu att det finns små guldkorn där också (bilder på vackra katter är långt roligare än vinglas, juice, ägg och dekorerade mackor).

12 mar 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.