Maxi på Blocket

Skrivit klockan 12:00 2/4:

Yatzi och MAxi (från början Titzi) flyttade tillsammans till Cecilia och flickorna, som jag berättat om tidigare. Tyvärr kunde de inte bo kvar, eftersom lilla Ronja utvecklat allergi. De flyttade då till Nacka men den nya familjen borde ha köpt en äldre katt och inte en lekfull, nyfiken kattunge. Familjen var inte nöjd med att kattungarna inte ville sitta stilla och bli kelade med utan föredrog fysisk, egen aktivitet. Därför ville de återlämna kattungarna och nu är de tillbaka i Vällingby.

Tyvärr måste de flytta ännu en gång och denna gång får de inte följas åt. Yatzi brun är redan såld och idag kommer Linda för att titta på Maxi. Han hade inte varit länge på Blocket innan Linda hörde av sig. Hon har en kastrerad Ragdollflicka vars tidigare kompis dog i, vad jag förmodar, HCM. Ragdolltjejen saknar en kompis och Maxi skulle få en ny kamrat. Det låter jättebra. 

Idag på morgonen hade också Smurf öppnat ögonen. Nu väntar vi bara på Sixten. Ordningen är återställd bland de vuxna katterna idag, eftersom Leo åkte hem igår kväll. Det är så roligt, när han är här. Det tycker både jag, Ove och katterna. Leo är en lugn, fin kille men det händer ju mer, när han är här än när katterna är ensamma med mig, så idag är det vila som gäller för deras del. Redan efter frukost klättrade Stina upp i klätterträdet och Stisse lade sig i soffan - båda för att sova. 

Skrivit klockan 09:30 3/4:

Benet

Benet! Förklaringen till att jag inte avslutade gårdagens inlägg var benet! För en månad sedan klarade jag att gå till min "favvorestaurang", The Public, i Sundbyberg. Dit är det c: 250 m. Igår var det svårt för mig att förflytta mig från soffan till köket (och jag bor inte i ett slott). Jag var helt enkelt tvungen att lägga mig i sängen vid 20:30 och försöka hitta ställning, som var så lite smärtsam som möjligt. Nu är det bättre och här kommer den soliga fortsättningen på historien om Yatzi och Maxi. Mailet kom 19:54:

Hej Annelie
Nu är Maxi såld till familjen som kom och hälsade på idag.
Det kändes bra och han ska nu få lära känna en flickragdoll på 3 år.
Jag gav ditt nummer till Linda, som köpte Maxi idag. Hon kommer säkert att höra av sig.
Yatzi kommer att flytta till Eva och Janne som även de har en ragdoll på 1 1/2 år och en bondkatt. Janne är pensionär så Yatzi kommer att få mycket sällskap.
Kram!

Jag är så glad för alla våra fina kattungeköpare, som låter oss veta, vad som händer med - en gång våra - kattungar. Vilken bra lösning. Båda får en kattkompis och Yatzi får även sällskap av sin husse största delen av dagen. Allt har ordnat sig så bra!!

 

3 apr 2016

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)