Med småbarn och kattungar....

känner man sig aldrig ensam. Det händer alltid någonting och vi vuxna måste jämt vara på vår vakt, så att ingen olycka drabbar dem. Förvisso är det länge sedan mina barn var små men jag minns väl, hur snabbt olyckan kunde vara framme, hur noga jag var att barnsäkra hemmet och hur viKtigt det var att ha uppsikt över dem. Desamma gälller kattungarna. När de blivit så här stora, låter jag dem vistas fritt även på balkongen. Om det inte är alltför kallt, får balkongdörren stå öppen, så att de kan gå ut och in, som de vill. Från början var de mycket nyfikna på penséerna men nu har intresset för blommor upphört och de håller istället till på klättermöbeln. På något vis har de förstått att de måste vara försiktiga, när de ska ta sig upp och ner i den.

När jag åkte till vattengymnastiken idag sov Tingla och Truls i "vaggan". Bara öronen stack upp ovanför kanten. Tudde hade lagt sig bredvid Stina i huvudändan av sängen och Stisse och Sandie sov i fotändan. Att det bor sex katter här märktes inte, när jag gick men väl när jag kom hem. Då satt alla innanför ytterdörren och väntade på mig, förutom Tingla som låg kvar och sov i vaggan. Det är så roligt att katterna kommer och möter mig och jag tolkar det, som att de är glada över att jag är hemma igen. För katterna förknippas jag mycket med mat. Det var fem timmar sedan de senast ätit, så det första jag gjorde, när jag kom hem, var att öppna två påsar kattmat, som jag fördelade på tre fat; ett (med pyttelite mat) placerade jag på köksbänken till Stisse och de två andra på golvet till de övriga katterna. Lade också upp bebisfrön till Tingla, som hon skulle få, när hon sovit klart.

Ibland kan det vara svårt att minnas, vad jag berättat tidigare, men jag tror inte att jag skrivit om Katrin Björkstens föreläsning: "Kom i gång med agility! För dig som vill ha inspiration för att börja träna din katt". Katten Armanis kommer också att visa några språng.
Föreläsningen är öppen för alla och äger rum på Färgargårdstorget 1 söndagen 7 maj. Kostnad 125:-, betalning på plats men föranmälan krävs till bengalkatten@fairyqueens.se. Spännnade!!!

12 apr 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)