Medlem i Ragdollklubben

Vi i styrelsen försöker ordna spännande aktiviteter, som är givande men ändå inte kostar så mycket. Pengar styr ju tyvärr väldigt mycket och vi önskar att vi vore fler medlemmar. Då skulle vi ha betydligt större möjligheter att t ex anlita spännande föreläsare och annat kul. Vi hoppas att våra "kattungemedlemmar" fortsätter vara medlemmar i klubben, även när "kattungemedlemskapet" är över och att de stannar kvar även som betalande. En idé, som vi i höst hoppas göra verklighet av är att få till stånd träffar på något café, där vi pratar katt, en aktivitet som inte kräver väldigt mycket planering och organisation och dessutom inte kostar klubben något, eftersom var och en betalar för sig. Förhoppningsvis kommer det upp nya idéer och förslag på, vad vi kan göra för att öka gemenskapen i klubben och intresset för att bli aktiv. Caféträffar går att ordna över hela landet, bara det finns personer, som vill "hålla i" träffarna.

En annan idé är att vara mer synliga på utställningar. Carina och jag hyrde ett bord på Birka kattklubbs förra utställning. Kanske finns flera besökare, som skulle vilja ställa frågor och prata ragdoll och då ska klubben finnas på lats, tycker jag. Imorgon ska vi ha styrelsemöte och då samlas vi vid telefonerna och planerar vår vidare verksamhet.

Lotta berättade idag att vid vägningen av kattungarna hade en av dem öppnat båda ögonen och de andra tre "var på gång". Alla kattungarna har passerat 200 g och ligger väldigt nära varandra; två väger 210 och de andra två 220 g. De stora kattungarna flyttar om två veckor och Lotta skrev att hon tycker mycket om de nya ägarna (en är fodervärd). 

Av misstag blev katternas badbalja kvar hos Myrorna, när vi lämnade böcker och porslin där. Vi hade lagt sakerna i baljan men hade planerat att ta hem baljan och bara använda den att transportera sakerna i. Nu är det hög tid att bada katterna och vi måste köpa en ny balja. Stisse ska bada först och sedan blir det Stinas tur. Därefter ska hon kastreras. Nu är hösten kommen och den lata sommaren är över. I september varje år inleds "höstterminen", precis som i skolan och höstens aktiviteter planeras successivt in i agendan. Närmast på tur står IDEA-dagen på fredag. IDEA står för arbetsgivarförbundet för ideella organisationer och temat på eftermiddagsseminariet är "Anställ med hjärna och hjärta". Min roll i Stockholms katthem är att vara en av arbetsgivarna i Stockholms Katthem.

6 sep 2017

Välkommen till www.kattungar-stockholm.se

 

Om du fyller i din e-mailadress kommer du att få nyhetsbrev från mig. Det kan handla om ett nytt foder, en utställning eller annat "matnyttigt" för kattintresserade.

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)